THE HAWAIIAN

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 421 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij The Hawaiian. Meer weten? Ontdek meer

4 feb 2023 om 20:48 Op tijd bezorgd en heerlijk vers
4 feb 2023 om 19:05 Heerlijk!
31 jan 2023 om 12:45 Het was heerlijk, de pokebowls die wij besteld hadden!!
29 jan 2023 om 15:02 Heerlijk gegeten. Super snel bezorgd, Beste uit hillegom!
29 jan 2023 om 11:45 Eten was er in 30 min En smaakte super , ik bestel snel weer!
21 jan 2023 om 21:11 Heerlijke sushi! Echter tweede keer dat het langer dan 90 min duurde tot het bezorgd werd. Dit keer duurde het 110 min. Echt veelste laat en vooral voor het bedrag wat je betaald en nog bezorgkosten moet dat echt beter! Volgende x ergens anders
20 jan 2023 om 22:11 Heerlijke sushi en super snel bezorgd!
19 jan 2023 om 22:46 Zelf een pokebowl samengesteld, smaakte goed en er zat voldoende van alle ingrediënten in. Ga ik zeker vaker bestellen!
18 jan 2023 om 22:36 Pokebowl en gyoza kip genomen. KAPOT lekker Jullie zijn echt goed.
18 jan 2023 om 1:38 Meerdere keren besteld, pokebowl is altijd goed, alleen jammer dat ze elke keer vergeten om chopsticks bij de bestelling te doen zeker omdat je ervoor betaald.
14 jan 2023 om 18:09 Eten is altijd top!! En snel bezorgd
12 jan 2023 om 20:39 Heerlijk gegeten! Bezorging ieeetss later dan gepland, maar niks heftigs. Goede pokebowl gegeten en met de Large kan je makkelijk 2 dagen genieten.