THE HAWAIIAN

Recentebeoordeling


5 sterren uit 327 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij The Hawaiian. Meer weten? Ontdek meer

6 okt 2022 om 21:32 Heerlijke poke bowls!
6 okt 2022 om 14:12 Wij vonden de bestelling erg teleurstellend. Voor meer dan 40 euro (wat wanneer het van kwaliteit is prima is) kregen wij smaakloze sushi (16stuks) en 4 kipstokjes die ongelofelijk taai waren. Alleen de zelfgemaakt gyoza’s waren best smaakvol.Jammer
3 okt 2022 om 20:52 Verkeerde bestelling gekregen, maar na een telefoontje is het snel opgelost. Vriendelijke bezorgster, lekker eten :)
1 okt 2022 om 19:26 Erg lekker! Vers en genoeg. Niet zuinig met de sashimi, lekkere dikke plakken! Hier komen we zeker terug
26 sep 2022 om 19:57 Was weer lekker en de afpraken nagekomen, top!!!!!
26 sep 2022 om 7:41 Het eten is heerlijk en de bezorging was top
24 sep 2022 om 17:52 Goeie sushi
16 sep 2022 om 20:20 Wij hadden op tijdstip besteld en het was er ook die tijd precies. Voor het eerst besteld, wij hebben genoten, wij bestellen zeker nog een keer..
16 sep 2022 om 19:25 Altijd goed. !!
14 sep 2022 om 10:20 Heerlijk gegeten en een uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding. Bezorgd op afgesproken tijd, ik ga hier zeker vaker bestellen!
11 sep 2022 om 18:50 Super lkkr gegeten. Super vers en genoeg.
10 sep 2022 om 22:41 Aaaaltijd goed